Diggiloo Diggi..nej

Efter en gråvädersvecka skiner äntligen solen igen och humöret får sig en välbehövlig boost. Det behövs särskilt idag när man vaknat med svår värk i ryggen och inser att planerna på att åka ut till torpet måste skrotas. Faktiskt länge sen ryggen krånglade så här pass, men det är väl några nerver som hamnat i kläm under natten, det oberäkneliga med min spinalstenos.

Är man multisjuk ska man aldrig planera något, men mitt optimistiska jag gör det såklart ändå. Men erfarenheten av att mer än ofta behöva ändra mina planer gör att jag t.ex. drar mig för att t.ex. beställa bord på någon restaurang i förväg eller förköpa biljetter till något event.

Ikväll uppträder Diggiloo-gänget i stan och jag skulle väldigt gärna velat vara där bland publiken, men det hade inte gått utan problem i vanliga fall, och speciellt inte nu när ryggen helt lagt av, så jag kan egentligen inte vara särskilt upprörd över det, men man blir ju ändå alltid lite besviken när man inte kan göra det man vill.

Men går jag ut och sätter mig på soldäck med nytvättade öron, ber dem stänga av trafiken nere på riks 90 och vinden blåser åt rätt håll, kan jag nog höra dem ändå om jag lyssnar riktigt ordentligt….haha…

Hoppas du har en härlig lördag och får en fortsatt fin helg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress