Intro

Först och främst: Hej och välkommen till min blogg! Så kul att du hittade hit. Jag heter alltså Marianne och är en halvgammal, åsiktsfull och tjurig norrländska. Så om du väntade dig en ung och trendig blogg med diverse skönhetstips, snygga outfits och spännande resor och events kommer du att bli grymt besviken. Men hallå, Internet fullkomligt kryllar av såna, så ingen fara.

Eftersom jag inte har något socialt liv IRL att tala om p.g.a. mina kroniska sjukdomar, interagerar jag istället via sociala medier och roar mig med att blogga på min fritid, men nu har jag problem och jag ska förklara varför.

Jag är en väldigt skrivglad person som startat ett antal bloggar genom åren, sex närmare bestämt förutom min hemsida. Nu har jag insett att jag måste dra ner på antalet om jag fortsättningsvis ska kunna hålla en bra kvalitet och en bra uppdateringsfrekvens. Några är temabloggar och uppdateras inte så ofta, men jag har också två personliga bloggar varav den ena visserligen mest handlar om min hälsa och kampen mot min multidiagnos, men det är ändå svårt att hålla en bra balans med dubbla vardagsbloggar.

Jaha, så varför startar jag nu en ny personlig blogg undrar ni. Har människan tappat det helt eller har de matematiska kunskaperna ramlat av? Två plus ett brukar bli tre liksom…alltså fler och inte färre. Jo, jag vet, men om jag nu ska begränsa mig till endast en måste jag dels komma fram till vilken plattform jag trivs bäst med, och dels se om jag kan integrera alla ämnen i en och samma blogg utan att det blir alldeles för spretigt och schizofrent. För att kunna avgöra det är det enklast att starta en ny hos en helt annan bloggportal och liksom smälta samman de övrigas innehåll i den nya. Det låter korkat och onödigt invecklat, jag vet, men i mitt huvud låter det rationellt.

Jag kommer alltså att köra alla tre parallellt ett tag, mixa innehållet i den här bloggen och se hur det funkar och därefter ta ett beslut. Makes sense?  Hmm…vi får se….

Min primära blogg, som har samma namn som den här, ligger på Nouw och jag trivs rätt bra med deras plattform. Om någon vill kika in så hittar ni den här >>

Min hälso-och vardagsblogg har jag på wordpress som är den plattform som jag anser är bäst när det gäller layout och design om man vill ha en webbplats med ett brett och varierande innehåll. Ni hittar den här >>

Jamen dåså, det var väl allt jag hade att säga för den här gången. Kul att du orkade läsa ända hit. Eftersom jag kommer att jämföra besöksfrekvens och annan statistik innan jag väljer portal och blogg, så är du gullig om du lämnar en kommentar eller bara trycker på Gilla-hjärtat så jag ser att du varit här.

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress