Semesterpromenader

Så är man inne på sin tredje semestervecka. Tiden går fort när man har roligt sägs det ju, men så himla roligt har jag inte haft, mest avslappnat och skönt. Jag hade faktiskt inte några speciella planer inför semestern, eller rättare sagt planerade jag att släppa alla ”semester-måste-aktiviteter” och göra absolut ingenting.

Tänker på alla barnfamiljer som planerar den ena roliga eller spännande aktiviteten efter den andra, släktbesök, äventyrsbad, djurparker, you name it. Föräldrarna borde ju vara sönderstressade och totalt slut när jobbet sätter igång igen. Kanske t.o.m. behöva en semester efter semestern…

En bra grej som nyss dök upp i just mitt liv är att jag fått låna ett gåband av min snälla granne. Kommer att få köpa det om jag tycker det funkar okej för mig. Jag tycker om att promenera med har väldiga problem med rygg, ben och fötter. Det gör att jag riskerar att bli stående mitt ute i ingenstans p.g.a. min spinalstenos som orsakar smärtsam kramp i ländryggen när nerverna kläms ihop och gör att jag inte kan lyfta benen. Dessutom är mina fötter så enormt svullna att jag inte får på mig några skor förutom ett par normalt alldeles för stora Foppatofflor. Inte de ultimata promenadskorna precis.

Men nu kan jag ta långa barfota-prommisar framför TVn i sällskap med barfota-Ernst …haha…Skämt åsido, nu kommer jag äntligen att få den livsviktiga dagliga motionen som min diabetes kräver.

Hoppas du får en fin vecka oavsett om du har semester eller inte…

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress